Benvinguts al nostre blog !

Ampliem les nostres fronteres digitals amb la incorporació d’un espai on trobareu articles, entrevistes i notícies relacionades amb nosaltres, els viatges i la cultura.

Qui som i què fem?

Per a tots vosaltres que encara no ens coneixeu (i pels que sí) fem un petit repàs de qui som i què fem a Arqueonet.

Arqueonet Cultura és una empresa de serveis culturals especialitzada en la divulgació de les grans civilitzacions de la història, així com de la cultura i l’art en general. Vàrem néixer l’any 2008 a Barcelona amb la finalitat de cobrir la creixent demanda d’una població amb inquietuds culturals i també de difondre la cultura i l’art de tots els temps per fomentar el coneixement de la varietat històrica. El nostre objectiu sempre ha estat el d’intentar arribar a tothom mitjançant xerrades, cursos, tallers, visites guiades i viatges culturals, impartits per grans professionals de reconegut prestigi.

Actualment continuem fent arribar el coneixement del patrimoni, la història, la cultura i l’art de les principals civilitzacions de la humanitat amb la millor qualitat, rigor, distensió i familiaritat possible amb l’objectiu d’aprendre i passar-s’ho bé a la vegada.

Què trobareu en el nostre blog?

Aquest nou espai digital es converteix en una eina essencial on podrem compartir tota la informació relacionada amb Arqueonet. Respon a la necessitat d’obrir un espai per l’intercanvi de reflexions, observacions i opinions relacionades amb la història, l’art i la cultura. D’aquesta manera, es convertirà en el nostre “quadern de bitàcora” particular. Trobareu articles d’opinió relacionats amb els viatges que fem, de temàtica històrica i cultural, entrevistes a personalitats del món de la cultura i totes les notícies relacionades amb les activitats que fem diàriament.

Volem que la vostra experiència amb nosaltres sigui ben completa; així, el nostre blog també serà un complement de tot el que fem i es convertirà en una bona oportunitat d’apropar-nos a vosaltres amb informació de qualitat, mantenint el mateix rigor que ens caracteritza.

Esperem que us agradi aquesta nova iniciativa i respongui a les vostres inquietuds culturals. Ens veiem a la xarxa!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

6 thoughts on “Benvinguts al nostre blog !

Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: