El curs 2019-2020 preparat i obert a tothom

Tal com diu en Jaume Aubanell en un dels vídeos que podreu veure més avall, Arqueonet el formen per una banda un grup de persones assedegades de coneixement i per l’altre un grup de persones disposades a compartir els seus coneixements amb els primers. Efectivament això resumeix molt bé l’esperit d’Arqueonet, una entitat on aquelles persones que vulgui emplenar el seu temps d’oci amb cultura i coneixement hi trobaran el seu espai. Un lloc on a través de diferents activitats obertes a tothom (cursos, xerrades, cicles, sortides i viatges) la cultura i el coneixement flueixen.

Així doncs, amb el ferm propòsit de continuar aprofundint coneixements (d’història, d’art, d’humanitats i, en general, de cultura de tots els temps) al curs 2019-2020 seguim apostant pels cursos i cicles de llarga durada, però amb estructura modular, per tal que siguin adaptables a les agendes i necessitats de tothom. Així, tal com venim fent en els darrers anys, serà possible realitzar activitats anuals, trimestrals, de més curta durada i fins i tot sessions soltes; a més de les habituals conferències i presentacions.

Seguim introduint nous formats i temàtiques i continuem amb les que hem anat incorporant al llarg dels anys. Trobareu activitats de prehistòria, història antiga, medieval, moderna i contemporània, art, mitologia, ciència, gastronomia, literatura, música… Tot un ampli ventall que hem dissenyat pensant en vosaltres i en els vostres interessos, que ens manifesteu personalment dia a dia gràcies al contacte familiar i proper que tenim i volem seguir tenint amb amics com tots vosaltres.

Per començar a tastar el proper curs, en aquest vídeo podeu veure què ens expliquen alguns dels professors que hi faran activitats:

Vídeo amb entrevistes als professors/es

I en el següent enllaç, a l’Agenda de la web, podeu conèixer millor les activitats programades:

Agenda d’activitats

(Recordeu que a l’agenda trobareu les fitxes de cada activitat i polsant-hi a sobre descarregareu els programes complets en pdf)

Com sabeu, al final de cada curs, ens agrada fer una petita festa de cloenda on també presentem el curs proper. La presentació del curs 2019-2020 la vam fer, com en els darrers anys, al Museu d’Arqueologia de Catalunya, a qui agraïm la benvinguda i l’acolliment que ens brinda per tal que puguem celebrar l’acte. Apart de les intervencions del professorat i dels coordinadors/es dels cicles, cursos i resta d’activitats, aquesta vegada vàrem tenir un parell de sorpreses: un petit número de màgia (matemàtica) amb en Sergio Belmonte (podeu accedir al seu blog polsant aquí), el qual intervindrà en el cicle ‘Àtoms de ciència’; i un pica-pica final basat en el que serà el fil conductor del cicle ‘Cuinem [i mengem] la història’: la cuina medieval.

En aquest breu reportatge podreu veure l’ambient de l’acte:

Reportatge de l’acte

Per nosaltres és un plaer poder trobar-nos any rere any en un acte festiu amb tots aquells amics i amigues que ens seguiu i freqüenteu la nostra/vostra casa del carrer Sepúlveda 79.

Que passeu un bon estiu!

Ens veiem el proper curs 2019-2020!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: