Nou curs 2020-2021

L’objectiu per a les activitats del proper curs 2020-2021, apart de la inamovible qualitat acadèmica, és que siguin del tot segures. Per això, estem implementant moltes mesures noves; ara ho veureu:

La principal és la possibilitat de participació en les activitats des de casa, mitjançant diverses modalitats online. Això no només afavoreix la seguretat, ja que garanteix un menor aforament presencial, sinó que també permet que aquelles persones que viviu lluny de la nostra seu pugueu gaudir de les classes del nostre magnífic professorat.

Així, tindrem tres models d’activitats a distància:

  • Classes en live streaming: serà com si estiguéssiu a l’aula, podreu seguir el que hi passa en directe. Però no només això, també podreu participar-hi igual que si hi fóssiu, ja que aquells que siguin a casa seran “presents” mitjançant una pantalla instal·lada a l’aula i podran demanar la paraula al professor/a i intervenir. A més l’accés es farà amb l’aplicació Zoom, que ja la teniu per la mà, per tant no hi ha cap complicació afegida. També tindreu accés a la gravació de la sessió per poder-la veure a posteriori i us enviarem la documentació (dossier, PowerPoint, …).
  • Classes en videoconferència, en directe des de casa: continuarem fent més cursos com els que vam començar a fer aquesta passada primavera, on tant el professorat que impartia el curs com els alumnes estàveu a casa. També es farà amb l’aplicació Zoom, hi haurà accés posterior a les gravacions i us enviarem la documentació (dossier, PowerPoint, …).
  • Biblioteca de gravacions: tindrem una sèrie de cursos pre-enregistrars als que us podreu apuntar. Si ho feu, us enviarem l’accés a les gravacions i la resta de documentació (dossier, PowerPoint, …).

En tots els casos, els cursos continuaran mantenint la seva característica flexibilitat modular, així com també continuaran disposant dels seus materials complementaris.

Pel que fa a les activitats presencials, estem preparant la nostra seu per tal que sigui segura: en primer lloc, com dèiem, disminuïm l’aforament, de manera que, segons la normativa actual, a l’Aula Atenea no s’hi faran activitats, a l’Aula Thot hi haurà un aforament de 10 persones i a l’aula Enki de 12. Per altra banda, plastifiquem les cadires utilitzables per tal que es puguin desinfectar fàcilment entre cada classe. A més, entre d’altres mesures, serà obligatori l’ús de la mascareta en tota la seu, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic repartits en els diferents espais, una catifa desinfectant a l’entrada, un recorregut marcat d’entrada i sortida, disminució de seients i de serveis a la zona social, recirculació d’aire i cartelleria repartida per tot el centre per recordar les mesures de prevenció.

La nostra voluntat és lluitar contra tots els elements adversos per tal de seguir apostant pel coneixement de la història, de l’art, i de les humanitats en general, introduint nous formats i oferint un ampli ventall d’opcions. Desitgem que trobeu aquesta nova programació d’activitats ben interessant. Us esperem a Arqueonet (presencial o virtualment)!

Tota la informació del nou curs 2020-2021

Vídeos

No us oblideu de veure els vídeos de presentació dels cursos que ha preparat el nostre professorat! Els trobareu en el canal de YouTube d’Arqueonet [Polseu aquí per anar-hi].

https://www.youtube.com/user/Arqueonet/videos

Catàleg general

Podeu descarregar-vos el ‘Catàleg general del curs 2020-2021’ (aquell que normalment donem imprès en l’acte de cloenda) en el següent enllaç: [Polseu aquí per descarregar-lo] (format pdf).

http://www.arqueonet.net/Arxius/20999.pdf

Programes detallats de les activitats

Els trobareu a l’agenda de la web [Polseu aquí per anar-hi].

http://www.arqueonet.net/cat_agenda_N.html

Preinscripcions i matriculacions

Les preinscripcions per a les activitats del proper curs segueixen obertes i ho estaran durant tot l’estiu. Podeu fer-les per e-mail, per telèfon o a través de la web [Polseu aquí per anar-hi]. Les matriculacions començaran el dilluns 31 d’agost de 2020; es podran fer presencialment a la nostra seu o bé de forma no presencial.

No dubteu a contactar-nos per qualsevol dubte, us atendrem encantats.

Que passeu molt bon estiu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

WordPress.com.

Up ↑

<span>%d</span> bloggers like this: