Coneixeu-nos

Arqueonet és una entitat de serveis culturals especialitzada en la divulgació de les grans civilitzacions de la història, així com de la cultura i l’art en general. El nostre objectiu és aproximar-vos a aquestes temàtiques mitjançant tot tipus d’activitats com xerrades, cursos, tallers, visites guiades, sortides i viatges culturals, impartits per grans professionals de reconegut prestigi.

Des del nostre punt de vista, per poder entendre el present és necessari conèixer el passat. Per això és interessant mirar enrere per saber d’on venim, quins són els nostres orígens i com hem arribat fins aquí. Conèixer la història, l’art, la ciència i la cultura ens retorna a les nostres arrels i ens permet comprendre’ns millor a nosaltres mateixos i als nostres coetanis.

Les nostres activitats no pretenen ser classes magistrals, sinó acostar tot un seguit de coneixements d’una forma dinàmica i amena a la vegada que rigorosa; busquem l’empatia i la vostra participació, afavorint d’aquesta manera una més àmplia assimilació dels conceptes i un major gaudi en les activitats.

Comptem amb un equip docent jove i dinàmic, format per reconeguts experts en les diferents matèries que tractem com arqueòlegs, historiadors, historiadors de l’art, antropòlegs i viatgers, tots ells amb una àmplia experiència docent.

 

 

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: